blotevoetenpad

Ontdekken en ervaren met je blote voeten

Kom de vroege lente vieren op ons Blotevoetenpad!

Ons pad is 1,6 kilometer lang en voorzien van verschillende ondergronden zoals houtsnippers, kiezels, modder, glas en water. Er zijn bankjes om uit te rusten en voor kinderen zijn er verschillende kinderspeelplaatsen. Het Blotevoetenpad is een hele belevenis voor uw voeten! Het is heerlijk ontspannen, gezond en is een verrassend nieuwe natuurbeleving. Door met je voeten over zachte, harde, koude, warme, natte en droge ondergronden te lopen voelt het als een uitgebreide voetmassage.

In de herfst en winter is ons pad ook zeker een bezoekje waard. Vanwege de weerschommelingen mag je dan ook op laarzen ons mooie pad bewandelen. Geniet dan van de prachtige natuurverschijnselen op ons pad. Kinderen kunnen heerlijk rennen, klimmen en in de modder springen. 

Over uw bezoek:

De openingstijden van het pad zijn gelijk aan de openingstijden van de winkel. 

Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden. Het Blotevoetenpad is niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.
U kunt een draagzak of draagdoek mee nemen voor uw baby en uw kinderwagen bij de ingang stallen.
Wij raden u aan oude kleding aan te trekken. Voor u en uw kinderen is het raadzaam zwem- en reservekleding mee te nemen.

Zelf eten en drinken mee nemen is niet toegestaan, maar u kunt in de Landwinkel zelf uw picknickmand samen stellen met bijvoorbeeld vers fruit, sappen, gebak, chips, worst en kaas. 

Uw toegangsbewijs haalt u binnen in de winkel bij onze kassa. Reserveren voor het pad is niet nodig. Handdoeken en zeep worden voor u bij het einde klaar gelegd en hoeft u niet zelf mee te nemen.
U mag zo lang over het Blotevoetenpad doen als u zelf wilt.

Van 0 - 2 jaar gratis
Van 2 - 12 jaar€ 3,95 inclusief sapje naar keuze
Van 12 - 100 jaar€ 5,50 inclusief sapje naar keuze


Het pad is uitstekend geschikt voor teamuitjes zoals jubilea, verjaardagen, personeelsfeesten en een vriendenuitje.
In geval van verjaardagsfeestje is de toegang voor het Blotevoetenpad voor de jarige + 1 begeleider gratis.

Interesse voor een viering? Neem dan contact met ons op. Veel plezier! 

facebook