image1 3

Over ons

Landwinkel Valenkamp

Wij zijn Kim en Harmen Valenkamp. Welkom op de website van onze Landwinkel. Een paar jaar geleden hebben we een prachtige boerderij gekocht, met het idee hier allerlei mooie en leuke doelen te ontplooien.

We verkopen naast de meest voorkomende groenten en fruit, tevens ecologisch geteelde groente vers uit onze moestuin, eieren van de vrije uitloop kippen op ons erf en koudgeslingerde bloemenhoning van onze bijen. Verder verkopen wij met plezier uiteenlopende producten van ondernemers uit de buurt. (Biologische) kazen van boer Spierings uit Oss en antibioticavrij vlees van versvleesboerderij Savelkouls bijvoorbeeld. Wij houden ervan om samen te werken en op deze manieren leveren we onze bijdrage aan het milieu, door te besparen op vervoer en verpakkingsmateriaal. Naast dat, bent u bij ons aan het juiste adres voor eerlijke producten waar een goed verhaal achter zit. Zo kunt u bij ons terecht voor 100% pure sappen zonder toegevoegde suikers, ambachtelijk bereide boeren dips, soepen en sauzen, broodbeleg zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen, speciale biertjes en boerenwijn, droge worsten, suikerwaar, verzorgingsproducten en alles om van uw ontbijt, lunch en avondmaaltijd een bijzonder moment te maken. 

En nog meer....

In 2017 hebben wij ons Blotevoetenpad geopend. Het is een bijzonder en veelzijdig pad van 1,6 kilometer lang. Zo kunt u zich tegoed doen aan een lekkere voetmassage door de verschillende ondergronden. Ook geniet u van het uitzicht en kunt u bijkomen van de drukte van alledag. Erg ontspannen! Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze spelen in de door ons aangelegde natuurlijke oevers, meten hun spierkracht bij de waterpompen en oefenen hun balans op de houten bruggen. Ons pad is geschikt voor jong en oud, en uitermate geschikt om verjaardagen, jubilea en teamuitjes te vieren. Beleef, geniet, ontdek en ga op avontuur! 
Het Blotevoetenpad heeft dezelfde openingstijden als de winkel, maar op verzoek openen wij het pad ook buiten deze tijden.

Wij houden ervan om mensen te laten genieten. Niet alleen in onze winkel en op ons Blotevoetenpad, maar ook op ons terras. Daarom hebben wij speciaal voor onze Landwinkel geselecteerde koffiebonen in de koffiemachine zitten om u zo te voorzien van een lekker bakje koffie of koffie speciaal. Ook maken wij dagelijks vers gebak voor onze gasten. Behalve koffie en gebak, serveren wij ook (h)eerlijke Landwinkelthee, sappen, diverse belegde broodjes, huisgemaakte soep en een maaltijd op maat. Wij bereiden tevens op verzoek lunches voor grote groepen. Voor de kinderen is er op het terras een speelplek te vinden zodat u zich in alle ontspannenheid tegoed kunt doen aan al het lekkers. 

Wij zijn met onze Landwinkel aangesloten bij Aa-Land. Dat zijn boerenondernemers die allen rondom rivier de Aa gevestigd zijn. Meer informatie kunt u vinden op de website, www.aa-land.nl

Toekomstplannen

Stilzitten op een boerderij past niet! Er zijn nog plannen genoeg. Momenteel zijn wij een camping aan het bouwen op ons terrein. In het voorjaar van 2019 zal deze gereed zijn.
In de zomer van 2019 zal er een Tiny house op ons erf te vinden zijn waarin u heerlijk kunt overnachten.
Wij delen graag dit mininatuurgebied in de Kruisstraat met u, zodat u net als ons kan ontspannen, plezier kan maken en tot rust komt.

facebook